Місто

​Потерпілий у справі про «ляпас» житомирянин Федірко не прийшов на засідання, суд перенесли

26 February 2018, 14:37

Розгляд справи про «ляпас», який отримав житомирянин Федірко від активіста Валерія Арушаняна під час суперечки в облдержадміністрації, тягнеться вже четвертий рік. За цей час у Корольовському районному суді міста Житомира не те, що не поставили крапку в справі, а почали розглядати матеріали заново, та ще й з новим суддею, позаяк попередній вийшов на пенсію.

Чергове судове засідання 26 лютого триває менше 5 хвилин. Замість розгляду справи по суті та допиту свідків засідання переносять на 22 березня, тому що потерпілий Федірко захворів і не з’явився до суду. Попри затягування процесу з боку сторони обвинувачення адвокат Арушаняна сподівається на справедливий вирок суду.


«Дослідивши матеріали справи, можна чітко зрозуміти те, що у справі міститься сфабрикований, підроблений, необґрунтований висновок медичної експертизи, який побудований суто на припущеннях. У справі знаходяться чотири висновки судово-медичної експертизи. Перший висновок: Федірко робили МРТ і досліджували, чи були ушкодження, чи ні, то він не виявив жодних ушкоджень. Далі, з незрозумілих підстав, слідчий призначає чергову медичну експертизу, яка робиться неймовірно швидко, буквально за два дні. З’являється новий висновок експерта про те, що нібито уже присутні у Федірка тілесні ушкодження. Був виявлений ніби струс мозку вже через півроку, коли взагалі не можна проявити такий вид ушкодження здоров’я, як струс мозку. Цей висновок був зроблений на підставі амбулаторної картки і тільки. Без особистого огляду, без інших засобів дослідження. Проте ми надіємось на те, що буде дійсно справедливий вирок. Справедливий вирок у цій ситуації може бути лише один - це виправдальний вирок, який визнає невинним мого підзахисного», - каже адвокат Роман Гуртовенко.

Як повідомляв Житомир.info, суд над Валерієм Арушаняном відбувається не перший рік, підтримати житомирянина приїжджали активісти із Рівного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арушанян ляпас Федірко суд  
Матеріали по темі