Політика

Суд переніс засідання у справі житомирського блогера Муравицького, якого обвинувачують у держзраді

13 March 2018, 11:44

13 березня у Корольовському суді розпочалося чергове засідання у справі житомирського блогера Василя Муравицького, якого обвинувачують у державній зраді.

За інформацією журналіста Житомир.info, який перебуває на засіданні, один із адвокатів Муравицького досі не ознайомився з матеріалами справи.

«Суд знову переніс засідання, аби дати можливість адвокату Берещенку ознайомитися з матеріалами кримінального провадження», - повідомив журналіст Житомир.info із судової зали.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, 15 лютого 2018 року Корольовський суд залишив під вартою житомирського блогера Василя Муравицького, якого обвинувачують у держзраді.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2017 року не вистачило конвоїрів, щоб доставити обвинуваченого у держзраді блогера до суду. А 3 листопада житомирський суд переніс розгляд справи підозрюваного у держзраді Муравицького через відсутність двох адвокатів. А на підготовчому засіданні у Корольовському районному суді Житомира 2 листопада адвокати житомирського блогера просили суддів змінити запобіжний захід – затримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Втім, у задоволенні клопотання захисту судді відмовили, натомість задовольнили клопотання прокурора та продовжили Василю Муравицькому термін тримання під вартою до 60 діб. 20 грудня 2017 року під час засідання було заявлено, що адвокати обвинуваченого звернулись до Верховного Суду України з клопотанням, щоб справу їхнього підзахисного передали до іншого суду, іншої області, але їм відмовили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Муравицький суд блогер держзрада  
Матеріали по темі