Події

За три місяці нещасні випадки забрали життя у 154 жителів Житомирської області

2 April 2018, 18:03

З початку 2018 року на території Житомирщини наслідки надзвичайних подій призвели до загибелі 154 осіб.

Про це 2 квітня повідомив сайт управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«Фактори, що спричинили нещасні випадки, у яких гинуть та травмуються люди, різні за формою, однак суть у них одна й та ж – порушення правил безпеки. Так, протягом трьох місяців в області виникло 499 побутових пожеж і сталося 122 дорожньо-транспортні пригоди. Вогонь відібрав життя 40 людей, у ДТП загинули 16 осіб, а ще 138 - отримали травми», - йдеться у повідомленні головного спеціаліста управління цивільного захисту Миколи Мінчука.

Окрім цього, 5 жителів області втратили життя від переохолодження, 30 внаслідок цього отримали травми. Зареєстровано також сім випадків виробничого травматизму, в результаті чого обірвалося життя 6 осіб. З початку року зареєстрована одна надзвичайна ситуація (отруєння чадним газом у Бердичеві), внаслідок якої загинули 8 людей.

Як повідомляв Житомир.info, 5 березня 2018 у приватному будинку в Бердичеві виявили тіла 8 загиблих людей, в тому числі двох дітей: у помешканні працювало пічне опалення та була розпечена груба. За попередньою інформацією, люди отруїлися чадним газом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нещасний випадок загибель смерть  
Матеріали по темі