Влада

Директор інформаційно-видавничого центру Житомирської міськради отримав 130 тис. грн зарплати та зареєстрував нову газету

6 April 2018, 13:09

Директор КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» Віктор Шуляр за дев’ять місяців роботи отримав 128 тис. 671 грн зарплати та зареєстрував нову газету.

Декларацію перед звільненням Шуляр оприлюднив 3 квітня.

Нагадаємо, він був призначений на посаду директора підприємства з 5 липня 2017 року. У декларації за 2016 рік кандидат на посаду не вказував жодних доходів чи коштів на банківських рахунках або готівкою. Зазначалося, що Віктору Шуляру з жовтня 2015 року належить автомобіль Peugeot 307 2005 р.в. вартістю 43 тис. грн.

В декларації за 2017 рік директор КП вказав 81 тис. 42 грн зарплати та автомобіль Toyota Avensis 2008 р.в. вартістю 83 тис. грн, власником якого він став 3 липня – в день, коли мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про його призначення на посаду директора комунального підприємства.

З 1 січня по 3 квітня поточного року Віктор Шуляр отримав в КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» 47 тис. 629 грн зарплати.

Нагадаємо, інформаційно-видавничий центр зараз знаходиться в стадії ліквідації: влада вирішила ліквідувати КП та припинити випуск газети «Місто» у зв’язку з неефективністю. Відповідне рішення депутати ухвалили на сесії 18 грудня 2017 року. Через два дні після цього – 20 грудня 2017 року – Віктор Шуляр зареєстрував газету «Житомирщина. Тиждень». Це обурило видавців обласної газети «Житомирщина», які в окремій публікації наголосили, що не мають ніякого відношення «до зазначеного творіння пана Шуляра та його спонсорів».

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня цього року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про звільнення директора комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» Шуляра В.В.».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газета Шуляр декларація  
Матеріали по темі