Влада

Голова ОДА вирішив розібратися із ситуацією біля ТОВ «Житомирський картонний комбінат»

14 April 2018, 10:26

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич створив робочу групу з питань вивчення екологічної ситуації та дотримання вимог земельного законодавства на території, прилеглій до ТОВ «Житомирський картонний комбінат».

Відповідне розпорядження Гундич підписав 11 квітня.

«Робочій групі вивчити питання та надати пропозиції щодо їх вирішення облдержадміністрації до 24 квітня 2018 року», - зазначається у документі.

Робочу групу очолює керівник апарту ОДА Олексій Ясююнецький, у її складі і чиновники, представники громадськості та один депутат Житомирської міської ради – Іван Мартинчук (фракція ВО «Батьківщина»).


Нагадаємо, 20 березня цього року картонний комбінат підписав з Житомиром меморандум про соціальну відповідальність та співпрацю.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада минулого року після виступу жителів мікрорайону «Паперова фабрика» на сесії Житомирської міськради, мер Сергій Сухомлин запропонував влаштувати зустріч представників міської влади, ініціативної групи жителів мікрорайону з керівництвом комбінату. 10 листопада створили робочу групу, яка мала з'ясувати, хто передав ліс на околиці Житомира у приватну власність. 23 листопада представники картонного комбінату знову зустрічалися з активістами, які відстоюють ліс на околиці Житомира. 1 березня цього року захисники лісу біля колишньої паперової фабрики знову з плакатами приходили на сесію міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження картонний комбінат робоча група  
Матеріали по темі