Суспільство

​Користувачі соцмереж скаржаться на розбиті дороги Житомирської області

17 April 2018, 13:35

У Житомирській області жахливі дороги. Про це повідомляють користувачі соцмереж. Особливо активно люди почали скаржитись після провідної неділі.

«Друзі, хочемо подякувати нашому губернатору і дорожникам за такі якісні і європейські дороги. Це просто на проводи з'їздили, а деякі тут їздять постійно, наприклад, маршрутні автобуси. У нас в області є дорожники і відповідальні за дороги? За що вони зарплату отримують, особливо взимку?», - запитує житомирянин Андрій Полубінський.

На адресу нашого сайту він надіслав відео з реєстратора під час подорожі 15 квітня на Народичі та дорогою Радомишль-Кочерів:


Про небезпечну дорогу в Ружинському районі Житомирської області попереджає і користувач Роман Гнатюк.

«Увага, небезпека! Водії, будьте уважні! Міст через р. Постол в селі Вчорайше в напрямку с. Чорнорудка: внаслідок руйнування дорожнього покриття відкрилась армуюча сітка, є загроза проколу шин!», - написав він у своєму фейсбук 13 квітня і виклав фото небезпечної ділянки:



Коментарі під постом про погані дороги Ружинського району

Нагадаємо, у березні 2018 року Служба автодоріг у Житомирській області розповідала про латання ям на дорогах в напрямку Рівного та Бердичева, а керівник Служби автодоріг Геннадій Савченко нагадував, скільки кілометрів шляхів залишається у підпорядкуванні САД, а за скільки км відповідає облдержадміністрація. 4 квітня 2018 до приміщення САД прийшли чоловіки, які вимагали звіту за використані кошти на ремонти доріг, зухвало себе поводили і зламали електронні двері. Заяви до поліції написали обидві сторони конфлікту.

Як повідомляв Житомир.info, голова ОДА Ігор Гундич розповідав, що у 2018 році в дороги Житомирської області «закатають» близько 1,5 мільярда гривень, а депутати Житомирської міськради виділили на капітальний ремонт доріг обласного центру майже 17,5 млн грн.

Житомир.info

Фото читачів:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт яма  
Матеріали по темі