Місто

​За рахунок рекламної фірми у центрі Житомира встановлять 12 нових зупинок з лайтпостерами

18 April 2018, 13:28

Члени виконкому майже півроку розглядали питання, чи давати рекламному агентству «Стар» дозвіл на облаштування у Житомирі 12 зупинок громадського транспорту з лайтпостерами. Щоб врешті вирішити питання, члени виконкому провели виїзну нараду на місці встановлення однієї з зупинок. Про її результати на черговому виконкомі 18 квітня доповіла начальник відділу департаменту містобудування та земельних відносин Олена Чемерис.

«Ця зупинка була довжиною 4 м, але ми пропонуємо замовнику, якого ми зараз розглядаємо, встановити зупинки з довжиною даху 5 м, а нижніх стійок 4,7 м», - розповідає начальник відділу департаменту містобудування та земельних відносин Олена Чемерис.


Разом із тим доповідачі зазначають: зупинка буде доступною і для людей з інвалідністю, адже її конструюватимуть з пологими порогами. Проте без запитань не обійшлося. Члени виконкому поцікавилися, хто буде прибирати та ремонтуватиме зупинки у випадку пошкодження.

«Ми розуміємо, що населення у нас трішки буйне, у нас вже були випадки, коли били скло на зупинках. Хто буде відновлювати скло, за чиї кошти: міського бюджету чи ваші?», - запитує член виконавчого комітету Житомирської міської ради Сергій Артьомов.

«У даному випадку все виготовляється за рахунок інвестора», - відповідає виконавець робіт Олексій Столяров.

«Сам рекламний засіб та зупинка в радіусі 5 м прибираються рекламорозповсчюджувачем. Це прописано у правилах розміщення зовнішньої реклами. Прибирає замовник, якому ми надаємо дозвіл. Прибирання, мийка, заміна скла - це все покладено на рекламорозповсюджувача», - зазначила начальник відділу департаменту містобудування та земельних відносин Олена Чемерис.

Після нетривалих обговорень члени виконкому більшістю голосів підтримали надання дозволу на встановлення зупинок з лайтпостерами.

Нагадаємо, на виконкомі 4 квітня рекламному агентству «Стар» відмовили у встановленні в Житомирі зупинок громадського транспорту з лайтпостерами.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2018 року виконком дозволив РА «Стар» встановити в Житомирі лише одну зупинку з 13 запланованих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком зупинка лайтпостер  
Матеріали по темі