Суспільство

​Шляховики латають дороги в Житомирському, Коростенському та Черняхівському районах

20 April 2018, 09:35

У Житомирській області тривають планові роботи з ліквідації дефектів дорожнього покриття на шляхах державного значення.

Про це 20 квітня Житомир.info повідомила прес-служба Служби автодоріг в Житомирській області.

«За тиждень, що минає на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області роботи із забезпечення безаварійного проїзду проводились на території Житомирського, Коростенського, Черняхівського районів по шляху міжнародного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, на території Житомирського, Чуднівського та Любарського районів по а/д Н-03 Житомир-Чернівці та в Житомирському районі на шляху регіонального значення Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище», - інформує прес-служба.

«Силами ДП «Житомирський автодор» проходять роботи з ліквідації аварійної ямковості. Зараз ми знаходимось на відрізку дороги «Житомир – Могилів-Подільський», де проходить аварійний ремонт. Задіяні асфальтоукладачі, катки, роботи виконуються згідно технологій. На сьогоднішній день задіяно 18 бригад», - прокоментував головний інженер підрядної організації ДП «Житомирський облавтодор» Андрій Черниш.


Нагадаємо, в Житомирській області розпочали плановий ямковий ремонт шляхів державного значення: ремонту з повною зміною верхнього шару асфальтобетону потребує більше 94% доріг області.

Як повідомляв Житомир.info, після провідної неділі користувачі соціальних мереж почали скаржитися на розбиті дороги в Житомирській області та їх жахливий стан. За дорученням голови ОДА Ігоря Гундича його радник Валерій Повар 17 квітня перевіряв якість проведення ямкового ремонту в Житомирській області та технології виконання робіт.

18 квітня 2018 Житомирська ОДА показала фото, як шляховики виконують ямковий ремонт доріг районах області та запевнила, що як замовник робіт з експлуатаційного утримання місцевих доріг не буде платити кошти за неякісніий ремонт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога яма  
Матеріали по темі