Влада

Ігор Гундич попередив про нові умови якості ремонту доріг у Житомирській області з гарантією

24 April 2018, 10:40

На Житомирщині запроваджуються нові умови якості ремонтів доріг – 5 років гарантії на поточний ремонт і 10 років на капітальний, а от неякісний ремонт оплачувати не будуть.

На цьому наголосив голова ОДА Ігор Гундич 23 квітня, – про це інформує прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

У рамках робочої поїздки до Попільнянського району керівник області перевірив дороги, щодо яких найбільше звертаються люди та які планується ремонтувати у 2018 році.

«Сьогодні оглянув стан доріг у Попільнянському районі. Те, за що не бралися десятки років, за один рік виправити неможливо. Тому визначилися із найпроблемнішими ділянками, які будемо ремонтувати. Запроваджуємо нові умови якості ремонтів доріг – 5 років гарантії на поточний ремонт і 10 років на капітальний. Неякісно виконаний ремонт оплачуватися не буде. Масштабні капітальні та поточні ремонти доріг на Житомирщині розпочнуться після проведення тендерних торгів. Поки триває лише ямковий», – зазначив Ігор Гундич.

Також на сайті ОДА зазначено, що протягом останніх тижнів серед звернень, які надходять на «гарячу лінію» голови облдержадміністрації Ігоря Гундича за тел. 42-02-02, близько 70% пов’язані зі станом та ремонтом доріг.

«На «гарячу лінію» Ігоря Гундича, яка працює з 12 березня, вже надійшло 267 звернень. Найчастіше жителі області звертаються з питаннями неналежного стану доріг або їх ремонтів, а також з приводу пільгового проїзду, постачання балонного газу та соціального захисту. 33 жителі області виявили бажання особисто зустрітися з керівником області», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, після провідної неділі користувачі соціальних мереж почали скаржитися на розбиті дорогив Житомирській області та їх жахливий стан. За дорученням голови ОДА Ігоря Гундича його радник Валерій Повар 17 квітня перевіряв якість проведення ямкового ремонту в Житомирській області та технології виконання робіт. САД повідомляла, що ремонту з повною зміною верхнього шару асфальтобетону потребує більше 94% доріг області.

18 квітня 2018 Житомирська ОДА показала фото, як шляховики виконують ямковий ремонт доріг районах області та запевнила, що як замовник робіт з експлуатаційного утримання місцевих доріг не буде платити кошти за неякісний ремонт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич гарантія ремонт дорога  
Матеріали по темі