Влада

Облрада хоче виставити на приватизацію 14 об’єктів нерухомості та три майнових комплекси, які знаходяться у Житомирі

27 April 2018, 14:50

Житомирська обласна рада збирається затвердити переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації.

Відповідний проект рішення сесії 27 квітня опублікований на сайті облради.

«Затвердити переліки об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації, згідно з додатками 1, 2. По кожному запропонованому до приватизації об’єкту приймати окреме рішення обласної ради після з’ясування і документального підтвердження інформації, необхідної для проведення приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Комунальним підприємствам, установам – балансоутримувачам об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які підлягають приватизації, забезпечувати підготовку всієї необхідної інформації та документів для продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», - зазначається у проекті рішення.

З 14 об’єктів нерухомості, які підлягають приватизації, 10 знаходяться у Житомирі, зокрема: 1511,9 кв.м. комплексу будівель на вул.Київська, 12; 151,5 кв.м. адмінприміщення на вул. Мала Бердичівська, 23-а; 254,4 кв.м. приміщення бару «Полісся» на вул.Хлібна, 19 (Будинок працелюбства); 59,8 кв.м. нерухомості на майдані Перемоги, 4/2; 44,2 кв.м. на вул.Небесної сотні, 12. Також на приватизацію хочуть виставити три цілісних майнових комплекси, які знаходяться у Житомирі.



Червоним деякі об'єкти виділені у додатках, оприлюднених на сайті облради


Нагадаємо, чергова сесія обласної ради запланована на 31 травня.

Як повідомляв Житомир.info, на 2018 рік у Житомирі запланували «велику приватизацію» комунальної нерухомості: в грудні 2017 року депутати міської ради затвердили перелік 239 об’єктів, що можуть бути продані. У проекті рішення сесії про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році, на викуп пропонувалося 28 приміщень, для продажу з аукціону - 78. Кому саме збиралися продати нерухомість без аукціону читайте тут. Як швидко провести поліпшення орендованого об'єкту та викупити його показано на прикладі котельні по вул.Київська,10. На сесії міської ради 1 березня депутати затвердили переліки комунальних приміщень, які дозволять викупити орендарям, та ті, які виставлять на аукціон: 25 та 46 приміщень, відповідно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада нерухомість приватизація  
Матеріали по темі