Суспільство

З місць несанкціонованої торгівлі у Бердичеві спеціалісти вилучили та утилізували 40 кг яловичини

28 April 2018, 15:36

26 квітня 2018 року спеціалістами управління безпечності харчових продуктів, ветеринарної медицини ГУ ДПСС в Житомирській області та спеціалістами Бердичівського районного управління проведено комісійне обстеження агропродовольчих ринків райцентру.

Про це інформує прес-служба Держпродспоживслужби в Житомирській області.

«Перевіряли ринки на предмет виконання плану заходів щодо ліквідації захворювання африканської чуми свиней в підсобному господарстві ДУ БВК № 70, в частині заборони торгівлі живими свинями, м’ясом із них та іншими продуктами свинарства. Перевіркою охоплено м’ясні павільйони 4 ринків (ПО «Бердичівський міський кооперативний ринок», ТОВ «Бердичів» ринок «Привокзальний», ринок «Червона гора», ринок ТОВ «Північний ринок») та один тимчасовий торгівельний майданчик з продажу живих тварин. За результатами проведеної перевірки фактів реалізації свинини не виявлено. Крім того, раніше було проведено спільне відпрацювання спеціалістами Бердичівського РУ ГУ ДПСС в Житомирській області з працівниками ВП ГУНП в Житомирській області місць несанкціонованої торгівлі, в ході якого вилучено та утилізовано 40 кг продуктів яловичини невідомого походження», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 19 квітня у Бердичеві через АЧС заборонили продавати свинину, карантин триватиме 40 днів.

Як повідомляв Житомир.info, у підсобному господарстві Бердичівської виправної колонії № 70 в Житомирській області троє свиней загнули від африканської чуми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба м'ясо яловичина АЧС  
Матеріали по темі