Місто

Житомирське ТТУ похвалилося відремонтованим низькопідлоговим тролейбусом

3 May 2018, 11:30

Житомирське ТТУ випустило на лінію після ремонту низькопідлоговий тролейбус ЛАЗ.

Про це 3 травня повідомляється на сторінці «Транспорт Житомира» у Facebook.

«Машина 2007 року випуску. В салоні встановлено нові сидіння, пофарбовані поручні, замінено покриття підлоги», - йдеться у повідомленні.

Запуск на лінію відремонтованого тролейбусу прокоментував і заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«Вулицями міста Житомир, після проведення ремонту почав курсувати тролейбус №2073. Це низькопідлоговий тролейбус ЛАЗ, який позбувся зовнішньої реклами та отримав новий окрас. Окрім зовнішніх оновлень, в тролейбусі замінено підлогу та її покриття, встановлено нові сидіння, а також оновлено поручні, замінено окремі вікна, відремонтовано дах та стелю. Дякую за роботу всім причетним працівникам. Стало краще та зручніше. Чекаємо наступний результат», - пише Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, заступник мера 25 квітня говорив, що через місяць нові комунальні автобуси виїдуть на маршрути і конкурс проводити для цього не будуть.

Як повідомляв Житомир.info, 21 квітня на Соборному майдані за участю віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка відбулася урочиста передача 17 автобусів виробництва Мінського автозаводу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». Мер Житомира повідомив, що автобуси закупили виключно за кошти міського бюджету, сукупна вартість всього проекту (40 автобусів) складає 134 мільйона гривень, один коштує 120 тис. доларів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус ТТУ Ткачук  
Матеріали по темі