Влада

На житомирському стадіоні «Полісся» монтують систему підігріву поля довжиною 45 км, – Гундич

8 May 2018, 09:21

Протяжність мереж підігріву поля на стадіоні «Полісся» – як від Житомира до Бердичева.

Про це увечері, 7 травня, написав на своїй сторінці у Facebook голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Киплять роботи на стадіоні «Полісся» і це радує. Зараз працюють над підігрівом поля, протяжність мереж якого матиме відстань, як від Житомира до Бердичева (більше 45 км) та гарантійний термін – 20 років. Тривають роботи із влаштування палійного поля, опорядження насосної станції, внутрішньо-опоряджувальні роботи на кортах. Вже встановили форсунки для автоматичного поливу поля, провели всі зовнішні інженерні мережі, завершили планування футбольного поля лазерним грейдером», - написав Ігор Гундич.

Нагадаємо, 17 квітня у Житомирській облдержадміністрації повідомили, що на центральному стадіоні «Полісся» в Житомирі активно працюють над тенісними кортами та тренерською до них, встановлюють огорожі та готують футбольне поле для встановлення підігріву.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня 2018 голови Житомирської ОДА, облради та житомирський міський голова влаштували народним депутатам України екскурсію по стадіону «Полісся».

Цього тижня ОДА обіцяла розпочати на стадіоні «Полісся» активні роботи з влаштування електропідігріву та залиття пальового поля для накриття західної трибуни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Полісся Гундич стадіон підігрів  
Матеріали по темі