Місто

​У робітників «дійшли руки» до тенісних кортів на житомирському стадіоні «Полісся»

17 April 2018, 10:15

На центральному стадіоні «Полісся» в Житомирі активно працюють над тенісними кортами та тренерською до них, встановлюють огорожі та готують футбольне поле для встановлення підігріву.

Про це 17 квітня повідомила прес-служба ОДА з посиланням на директора департаменту регіонального розвитку ОДА Романа Щебетова.

«Вчора підрядник заливав підлогу у тренерській, яка знаходиться біля тенісних кортів, та засипав пазухи на самих кортах. Зараз влаштовують тимчасову огорожу, проводять підготовчі роботи для прокладання мереж у тренерську, готують основу під плитку перед аркою», – зазначив Роман Щебетов.

Також він додав, що по футбольному полю вже розвезли пісок, і сьогодні його розрівнюють, щоб підготувати поле для встановлення підігріву. Крім того, вже завезені усі необхідні матеріали для опорядження тренерської і насосної станції.

Нагадаємо, 23 березня 2018 голови Житомирської ОДА, облради та житомирський міський голова влаштували народним депутатам України екскурсію по стадіону «Полісся».

Як повідомляв Житомир.info, цього тижня ОДА обіцяла розпочати на стадіоні «Полісся» активні роботи з влаштування електропідігріву та залиття пальового поля для накриття західної трибуни.

Житомир.info

Фото Житомирської ОДА:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон корт стадіон "Полісся"  
Матеріали по темі