Політика

Нардеп-мільйонер від Житомирської області полюбляє їздити на службових автомобілях Верховної Ради

8 May 2018, 14:59

Народний депутат-мажоритарник від Бердичівського округу Житомирської області Олександр Ревега в цьому році щомісяця користується службовими черговими автомобілями Верховної Ради. З лютого іноді викликає службове авто і його колега по фракції БПП Володимир Арешонков.

Довідки про використання народними депутатами України службових чергових автомобілів щомісяця публікуються на сайті Верховної Ради.

В лютому цього року нардеп Володимир Арешонков викликав службовий автомобіль один раз, тривалість його поїздки становила 2 години. Олександр Ревега користувався черговим автомобілем двічі й наїздив 8 год. 10 хв.

В березні Арешонков брав службовий автомобіль на півгодини, а Ревега користувався службовою автівкою 7 разів, загальний час поїздок – 22 год. 55 хв.

В квітні нардеп від Коростенського округу Володимир Арешонков їздив на службовому черговому автомобілі Ради двічі, загальний час – 3 год. 05 хв. Олександр Ревега за квітень є серед «лідерів» по тривалості поїздок службовим автомобілем: він наїздив 24 год 55 хв, викликав авто 8 разів.

Нагадаємо, доходи нардепа Олександра Ревеги за 2017 рік становили 1 млн 320 тис. 984 грн, він задекларував два орендованих у ТОВ «Оравтобуд», яке належить його помічниці Галині Кичкирук, легкових автомобілі – Land Rover 2010 р.в. та Mersedes-Benz 2011 р.в. За оренду транспорту Ревега минулого року заплатив 96 тис. грн. У Володимира Арешонкова задекларованого транспорту немає.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року нардеп Олександр Ревага один раз викликав службовий черговий автомобіль Верховної Ради, тривалість поїздки була 2:05 год

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ревега нардеп автомобіль ВРУ  
Матеріали по темі