Місто

Житомирська фірма за 1,2 млн грн викупила магазин площею 107 кв. м у центрі міста

18 May 2018, 11:14

Приватне підприємство «Торгова компанія «МП» за 1 млн 256 тис. грн приватизувало магазин площею більше 100 квадратних метрів, який знаходиться на початку вулиці Леха Качинського (колишня Черняховського).

Оголошення про приватизацію приватним підприємством об'єкту нерухомості 15 травня опублікували на сайті Житомирської міськради.

«Приміщення магазину загальною площею 107,5 кв. м за адресою: місто Житомир, вул. Леха Качинського, буд. 5/1 приватизовано 11 травня 2018 року приватним підприємством «Торгова компанія «МП». Ціна продажу 1 256 880 грн 00 коп. (в т.ч. ПДВ 209 480 грн)», - йдеться в оголошенні.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, приватне підприємство «Торгова компанія «МП» засноване у 2010 році, зареєстроване в Житомирі. Його кінцеві бенефіціарні власники – Валерій Володимирович Михалець та Олена Вікторівна Балицька, остання також вказана керівником фірми. Основним видом діяльності підприємства є «роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами»:

Скріншот з Єдиного реєстру

Нагадаємо, особа, яка може бути батьком засновника торгової компанії «МП» Валерія Михальця, у 2015 році була фігурантом гучного скандалу про 10 тис. доларів хабара за вирішення питань у сфері земельних відносин. Депутата Житомирської міськради, керівника фракції ВО "Батьківщина" в міськраді і заступника керівника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Володимира Михальця звільнили з Лук'янівського СІЗО під заставу у 213 тис. грн, а пізніше – з посади у Держгеокадастрі.

Нагадаємо, на грудневій сесії 2017 року депутати дозволили приватизувати більше 200 комунальних приміщень у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2018 року депутати Житомирської міської ради затвердили перелік комунальних приміщень, які підлягають продажу через схему «невід’ємних поліпшень» та з аукціону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація викуп магазин  
Матеріали по темі