Місто

14 нових комунальних автобусів чекайте на вулицях Житомира 7 червня, - Дмитро Ткачук

1 June 2018, 17:02

Нові комунальні автобуси почнуть курсувати по Житомиру з 7 червня, якщо не буде оскаржений тендер на пальне.

Про це в коментарі Житомир.info 1 червня сказав заступник мера з питань транспорту Дмитро Ткачук

«Автобуси зараз знаходять на ТТУ, виїдуть наступного тижня, чекайте 7-го числа. Маршрути вже визначили, 14 автобусів точно буде виїжджати. У нас 5 червня закінчується термін оскарження тендера по пальному, який відбувся. Якщо 5-го числа у нас все мирно проходить, то, відповідно, 6 червня ми заключаємо договір і даємо публічну інформацію», - сказав Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, на брифінгу 17 травня мер Сергій Сухомлин повідомив, що нові автобуси можуть вийти на маршрути до 1 червня, але є питання тендеру на закупівлю пального.

Як повідомляв Житомир.info, 21 квітня на Соборному майдані за участю віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка відбулася урочиста передача автобусів виробництва Мінського автозаводу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». Мер Житомира повідомив, що автобуси закупили в лізинг виключно за кошти міського бюджету, сукупна вартість всього проекту (40 автобусів) складає 134 мільйона гривень, один коштує 120 тис. доларів. За словами заступника мера Дмитра Ткачука, нові автобуси будуть працювати за тимчасовими договорами на діючих маршрутах. 19 квітня Житомирське трамвайно-тролейбусне управління оголосило тендер на закупівлю 600 тисяч літрів дизельного пального, очікувана вартість закупівлі 16 млн 800 тис. грн. початок аукціону призначений на 5 липня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус транспорт Ткачук  
Матеріали по темі