Влада

Представники Житомирської ОДА перевірили якість ремонту доріг у районі, де водій їздив з відеокамерою

20 June 2018, 09:44

Жителі села Очеретянка Черняхівського району запевнили працівників управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА, що ямковий ремонт їхньої дороги проведений добре.

Про це 19 червня повідомив сайт Житомирської облдержадміністрації.

«Ямковий ремонт доріг може бути якісним, - запевнили 19 червня жителі села Очеретянка Черняхівського району під час моніторингу якості ремонту доріг працівниками управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА. «Такого ремонту дороги ще за все своє життя не бачили. Взагалі не відчувається тепер, що там і ями були», – ділиться враженнями жителька села Ліда Дмитрівна», - пише прес-служба ОДА.

Ямковий ремонт автомобільної дороги О 062243 Черняхів – Малин – Людвинівка в межах Черняхівського району проводило ПП «Автомагістраль». Ямковість ліквідували на площі 5 904 кв.м. Найближчим часом підрядник ще має прогрейдерувати узбіччя.

Також на цій дорозі є ділянки, на яких у цьому році будуть робити поточний ремонт, і зараз визначається підрядник, - запевняє ОДА.

Працівники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА також оглянули ремонт на ділянці С062138 Хорошів - Березівка – Грушки. Тут роботи виконує Облавтодор. Після огляду ремонту підрядник за дорученням управління має виправити усі недоліки, в іншому разі – за ділянки з неякісним ремонтом йому не заплатять, - переконує прес-служба.

За словами начальника управління Романа Крисюка, усі, хто робить на сьогодні ямковий ремонт на Житомирщині, попереджені про необхідність фрезерування перед укладанням асфальту. Без фрезерування управління не прийматиме роботу.

Нагадаємо, 18 червня водій з Черняхівського району розкритикував ямковий ремонт дороги «Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка», того ж вечора ОДА повідомила, що не задоволена ремонтом на цій ділянці і мінятиме підрядника.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2018 ОДА прозвітувала про усунення ямковості на 51 тис. 423,4 квадратних метрів доріг. Подібні повідомлення опубліковані також 12 червня та 18 червня. У них прес-служба ОДА зазначає, що якість виконаних робіт перевіряють працівники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА, і що за неякісний ремонт Житомирська ОДА платити не буде.

11 червня, після перевірки якості проведення дорожніх робіт у с. Ясна Поляна Пулинського району, Роман Крисюк запевнив, що облдержадміністрація як замовник послуг не платитиме підрядникам за неякісно виконані роботи з ліквідації ямковості.

О 062243 Черняхів – Малин – Людвинівка

С062138 Хорошів - Березівка – Грушки

Фото - Житомирська ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт яма  
Матеріали по темі