Влада

У селі Житомирської області зробили дорогу, яка більше 20 років не ремонтувалася

3 July 2018, 17:04

У селі Івановичі Пулинського відремонтували дорогу – ліквідували 3 тис. кв.м ямковості. Жителі села задоволені, адже востаннє тут робили ремонт понад 20 років тому.

Роботи проводили у рамках експлуатаційного утримання після передачі доріг на баланс Житомирської ОДА, - 3 липня інформує прес-служба облдержадміністрації.


«Дорогу ремонтували давно, ще колгосп був, років 20 тому. Відтоді ніхто й не ремонтував - тільки ями латали, а після зими знов дорога розбита була. А це вже добре зробили, машини як по небі літають», – розповідає жителька села Валентина.

Діти із задоволенням катаються на велосипедах, а з новою дорогою почали думати і про ролики.

«Дорога дуже рівна, моєму батьку теж подобається, каже, що така рівна, як у місті. Ми часто катаємося на велосипеді, а тепер ще й на роликах будемо кататися по цій дорозі», – діляться враженнями Наталія та Анастасія.

У селі ліквідували ямковість і вирівняли шар асфальтобетонною сумішшю. Далі перевірятиметься якість ремонту і тільки після цього оплачуватимуться виконані роботи.

Як повідомляв Житомир.info, 5 червня у Романівському районі Житомирської області чиновники перевірили як зробили дорогу, яку не ремонтували більше 30 років.

18 червня водій з Черняхівського району розкритикував ямковий ремонт дороги «Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка», про ремонт якої звітувала ОДА.

У Житомирській ОДА прокоментували ганебний ремонт дороги в Черняхівському районі, зазначивши, що продовжить ремонт на дорозі «Велика Горбаша - Троковичі – Піщанка» інший підрядник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пулинський район ОДА дорога ремонт  
Матеріали по темі