Місто

Житомирська влада отримала 104 пропозиції до бюджету участі, але заявки ще опрацьовуються

9 July 2018, 10:57

У Житомирі 30 червня завершився прийом проектних пропозиції до бюджету участі.

Цьогоріч до міської влади надійшло 104 проекти, проте, за словами голови Координаційної ради Андрія Шелестюка, заявки ще опрацьовуються.

«30 червня закінчився прийом проектів. Так як міська рада приймала проекти до 18:00, але люди могли подавати ще до 24:00, то зараз ще опрацьовуються заявки, які могли поступити. Поки не можу сказати, скільки їх було. Ми 11 липня збираємо розширену комісію Координаційної ради і будемо розглядати всі заявки, які поступили і складати перелік тих, що допущені до перевірки: чи вони відповідають принципам, чи вони можуть бути взагалі допущені технічно та фактично. І вже після цього засідання буде оголошений перелік таких проектів, які можуть бути розглянуті. Щодо місць голосування – то все залишається як і було», - розповів Андрій Шелестюк.

Серед проектів, які опубліковані на сайті Бюджет участі Житомира є безкоштовна електрозаправка для житомирян, облаштування спортивних майданчиків, удосконалення благоустрою гідропарку, аквапарк, тенісний корт, рельєфний велосипедний трек, насадження та вирощування дерев, будівництво парковки, тощо.

Варто зазначити, що після розгляду всі проектів проголосувати за той чи інший проект житомиряни зможуть з 1 жовтня 2018 року, 10-го – визначення переможців.

Нагадаємо, 16 квітня 2018 року відбулося перше засідання Координаційної ради з питань бюджету участі, під час якого обрали нового голову ради – Андрія Шелестюка.

Як повідомляв Житомир.info, 7 травня 2018 року в Житомирі розпочали прийом проектів бюджету участі міста, які мають бути реалізовані протягом бюджетного року.

Цього року з міського бюджету на реалізацію ідей громадян виділено 15 млн 200 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шелестюк бюджет участі проект  
Матеріали по темі