Місто

«Третій підхід» до спортивних майданчиків, які хочуть зняти з балансу МКСЦ Житомирської міської ради

10 July 2018, 17:49

Виконавчий комітет збирається знову розглянути питання про передачу спортивних майданчиків міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради.

Відповідний проект рішення виконкому 10 липня опублікований на сайті міської ради.

«Передати з балансу міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради на баланс КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради та спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Полісся» Житомирської міської ради спортивні майданчики за адресами, вказаними у додатку. Передбачити видатки на утримання спортивних майданчиків у міських цільових програмах відповідно до пропозицій балансоутримувачів з наданням відповідних розрахунків», - зазначається у проекті рішення.

У додатку – адреси спортивних майданчиків, два з яких хочуть передати ДЮСШ з футболу, в тому числі й скандальний спортмайданчик на вул.Вокзальна, 8.

Нагадаємо, на засіданні виконкому 16 травня 2018 року питання про передачу восьми спортивних майданчиків зняли з розгляду та доручили розібратися, чому родина Грибанів повісила замок на спортивному майданчику на вул. Вокзальній, 8 і вирішує, кого туди пускати. 20 червня виконком знову розглядав питання про передачу спортивних майданчиків міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради і знову безрезультатно: питання перенесли на наступне засідання.

Як повідомляв Житомир.info, станом на кінець 2017 року на балансі міського культурно-спортивного центру знаходилося 10 спортивних майданчиків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком спортивний майданчик ДЮСШ  
Матеріали по темі