Місто

​У Житомирі родина Грибанів «приватизувала» спортивний майданчик на вулиці Вокзальній

16 May 2018, 11:32

Родина Грибанів повісила замок на спортивному майданчику на вул. Вокзальній, 8 і вирішує, кого туди пускати.

Про це говорили на засіданні виконкому 16 травня під час розгляду питання про передачу з балансу міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради та управління капітального будівництва 8 спортивних майданчиків. Зокрема, спортивний майданчик на вул. Вокзальна, 8 хотіли передати на баланс ДЮСШ з футболу «Полісся».

«Виконком визнав Міський культурно-спортивний центр балансоутримувачем цього майданчика. Реконструкція цього майданчика ще нам не передана. З Грибаном я зустрічався, питань не було: він відкривав, допускав всіх», - пояснив керівник МКСЦ.

Член виконкому Олександр Таргонський зауважив, що, якщо немає заяв про правопорушення з боку Грибанів, то це буде продовжуватися.

«Рік ми говоримо про одне й те саме і рік висить цей замок, це прецедент», - наголосив Олександр Таргонський.

В результаті проект рішення про передачу спортивних майданчиків зняли з розгляду виконкому.

Нагадаємо, спортивний майданчик для стріт-воркауту та штучне міні-футбольне поле по вул. Вокзальній, 8 відкрили наприкінці вересня 2017 року: з міського бюджету на цей проект було виділено майже 1,5 мільйони гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня на сесію Житомирської міської ради прийшли батьки та діти-спортсмени, щоб повідомити про побиття тренера Олегом Грибаном та його сином Володимиром. Молодший Грибан пояснював, що він сам батько маленької дитини і ніколи ніяких конфліктів у басейні не було. 29 травня 37-річному Володимиру Грибанубуло оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 29 липня слідчі Житомирського відділу поліції завершили досудове розслідування та направили справу по молодшому Грибану до суду. У жовтні 2017 і адвокати обвинувачених і потерпілого вимагали, аби батька і сина Грибанів судили разом, а не окремо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Грибан майданчик стріт-воркаут виконком  
Матеріали по темі