Влада

Мер Житомира створив робочу групу, яка вивчить заяви Коцюбка щодо порушення прав дітей

12 July 2018, 09:47

Мер Житомира Сергій Сухомлин створив робочу групу для вивчення фактів, викладених у заяві громадянина Коцюбка О.П. щодо порушення прав дітей.

Розпорядження про створення робочої групи Сухомлин підписав 11 липня.

«Робочій групі провести засідання 12.07.2018 року о 9-00 год. Робочій групі вивчити факти, викладені у заяві Коцюбка О.П. та озвучені на засіданні 36 сесії міської ради та засідання виконавчого комітету міської ради 11.07.2018 в частині порушення прав дітей та доповісти на засіданні виконавчого комітету міської ради», - йдеться у документі.

Мер особисто буде контролювати виконання свого розпорядження.

У складі робочої групи, яку очолює секретар міської ради Наталія Чиж, 13 людей, в тому числі два члени виконкому – Наталя Волинець та Віра Гринишина.

Нагадаємо, на черговому засідання виконкому Житомирської міської ради 11 липня Олександр Коцюбко заявив, що зібрав документи щодо «педофілії» в будинках сімейного типу, мер пообіцяв створити робочу групу яка перевірить правдивість цих заяв.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 року з житомирського будинку сімейного типу за рішенням суду забрали 4-річну дівчинку, яка 3 роки жила у прийомній сім’ї, і проти її волі віддали біологічній матері. Місцеві активісти влаштовували пікет й заявляли, що у них з’явилася інформація – у сімейному дитбудинку дівчинку згвалтували. У поліції повідомили, що дитину не гвалтували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження робоча група Коцюбко  
Матеріали по темі