Місто

Авіаперевізник YanAir відмінив рейси з Житомира до Батумі на невизначений час

30 July 2018, 13:51

Перший рейс з аеропорту «Житомир» до грузинського міста Батумі, який мав відбутися 30 липня, відмінений, як і всі інші рейси в цьому напрямку.

Про це Житомир.info повідомили 30 липня в авіакомпанії YanAir.

«Рейси на цьому направленні відмінені», - повідомили в контактному центрі.

За інформацією щодо проданих квитків та повернення коштів порадили звертатися в прес-службу авіакомпанії, але наданий номер не відповідає.

Зараз на сайті YanAir вже не можливо придбати квитки на рейс Житомир-Батумі чи в зворотному напрямку.

В коментарі Житомир.info 18 липня мер Житомира Сергій Сухомлин повідомляв, що в аеропорту працює комісія Кабінету міністрів.

«Зараз, в ці дні, вже працює комісія з Кабміну по прийомці та присвоєння аеропорту статусу. Ліцензія Державіаслужби на пасажирські перевезення з Житомира може бути лише тоді, коли буде статус міжнародного, і об’єкт буде зданий в експлуатацію», - зазначив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 13 червня 2018 року на сайті авіакомпанії YanAir у переліку аеропортів вильоту з’явився Житомир: пропонований аеропорт прильоту був лише один – Батумі (Грузія), перша доступна дата вильоту – 30 липня. Вартість квитка до Батумі та в зворотному напрямку після відкриття продажу була майже 5 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 26 січня 2016 року в оновленому житомирському аеропорту приземлився перший літак – пасажирський Saab 340 без пасажирів. Тоді ж голова правління компанії Yanair Олексій Янчук анонсував перші рейси з Житомира на Одесу та Батумі. Звітуючи за 2017 рік мер Житомира Сергій Сухомлин говорив, що в 2018 році планують реалізувати два масштабних проекти – побудувати сонячну електростанцію та відновити роботу аеропорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аєропорт літак Янейр  
Матеріали по темі