Політика

Депутат міської ради, який керує комунальним підприємством, добудував будинок в передмісті Житомира

1 August 2018, 15:58

Депутат Житомирської міської ради Валерій Горб (фракція ВО «Батькіщина») добудував житловий будинок в селі Сонячне Житомирського району.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані депутат оприлюднив 31 липня.

Зазначається, що з 25 липня 2018 року він є власником житлового будинку загальною площею 190,2 кв.м.

В декларація Валерія Горба за 2017 рік був вказаний лише один об’єкт нерухомості – земельна ділянка площею 800 кв.м в селі Сонячне Житомирського району, якою він володіє з вересня 2007 року. Також була інформація про об’єкт незавершеного будівництва – житловий будинок в цьому селі загальною площею 197 кв.м.

Відомо, що Валерій Горб проживає в гуртожитку автодорожнього коледжу, який розташований на вул.Театральна, втім, в декларації інформації про цю нерухомість немає. В Житомирському автомобільно-дорожньому коледж НТУ Горб працював викладачем до призначення в квітні 2017 року на посаду директора комунального підприємства «Центр інвестицій» і продовжує там працювати, але вже «за сумісництвом».

Як повідомляв Житомир.info, депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Валерій Горб був призначений директором КП «Центр інвестицій» з 3 квітня 2017 року, згодом з ним підписали контракт до 3 червня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Горб декларація нерухомість будинок КП  
Матеріали по темі