Влада

Влада Житомира планує продати з аукціону недіюче приміщення колишнього дитячого інфекційного відділення на Романа Шухевича

9 August 2018, 09:52

У Житомирі на аукціон планують виставити будівлю колишнього дитячого інфекційного відділення за адресою вулиця Романа Шухевича, 2а.

Проект рішення сесії міської ради «Про приватизацію будівлі колишнього дитячого інфекційного відділення за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а» опублікований на сайті мерії 8 серпня 2018 року.

«Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна», міська рада вирішила: Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт соціально-культурного призначення територіальної громади міста Житомира будівлю колишнього дитячого інфекційного відділення (за винятком захисної споруди цивільного захисту), за адресою: м.Житомир, вул. Романа Шухевича, 2а загальною площею 3104,2 кв.м, реєстраційний номер1017368718101 та перебуває на балансі комунальної установи Центральна міська лікарня №2 м.Житомира (код ЄДРПОУ 01992096), з обов’язковим збереженням профілю діяльності об’єкта, як медичного закладу, що розташоване на земельній ділянці територіальної громади міста Житомира в особі Житомирської міської ради загальною площею 0,92 га, кадастровий номер: 1810136300:06:009:0060. Відділу по управлінню та приватизації комунального майна міської ради при створенні аукціонної комісії керуватися Положенням про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженим наказом Фонду державного майна України від 06.04.2018 №486», - йдеться у проекті рішення.

За словами начальника управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Марії Місюрової, приміщення інфекційного відділення на Романа Шухевича, 2а практично розвалюється.

«Там наразі стоїть розвалений корпус, більше 12 років. Минулого року розглядалося питання щодо ремонтів, але, аби реально відремонтувати той корпус – потрібна значна сума, і для міського бюджету – вона велика», - сказала Марія Місюрова.

У коментарі Житомир.info 9 серпня начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна Житомирської міськради Олена Кравчук пояснила, що будівля інфекційного відділення буде продаватися з аукціону з умовами, і ці умови – збереження профілю.

«Дійсно, є наміри продати з аукціону інфекційне відділення. Зараз аукціонною комісією буде визначена аукціонна ціна. Потім буде прийняте рішення міської ради, і на Прозоро буде виставлений даний об’єкт», - розповіла Олена Кравчук.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2018 року депутати Житомирської міської ради затвердили перелік комунальних приміщень, які підлягають продажу через схему «невід’ємних поліпшень» та з аукціону. З аукціону планують продати 21,6 тисяч кв.м. комунальної нерухомості.

У 2016 році міська влада вже готувала проект рішення щодо продажу будівлі інфекційного відділення за умови збереження медичного профілю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інфекційне відділення Місюрова Кравчук аукціон  
Матеріали по темі