Влада

У Житомирі судять турецького далекобійника – батька 8 дітей, з вини якого загинули двоє людей (доповнено)

17 August 2018, 16:58

У Корольовському районному суді м. Житомира 17 серпня обирають міру запобіжного заходу для 51-річного громадянина Туреччини, який 15 серпня фурою роздушив легковик разом з двома чоловіками і втік, а наступного дня здався поліції.

Судове засідання розпочалося о 16.40 із запізненням на 10 хвилин.

Підозрюваного привели під конвоєм. Стало відомо, що чоловік має дружину і вісьмох дітей. Винуватця допитують за допомогою перекладача.

За чверть до 18.00 суддя Корольовського районного суду Руслан Галасюк оголосив перерву у судовому засіданні. За словами захисників підозрюваного громадянина Туреччини, перекладач має зробити переклад клопотання про обрання міри запобіжного захисту, оскільки підозрюваний не має можливості ознайомитись із текстом документу та ключовими свідченнями свідків, адже не розуміє української мови.

Після короткого обговорення суддя оголосив перерву до 14:00 18 серпня.

Нагадаємо, за правопорушення, передбачене ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

В ГУНП в Житомирській області зазначали, що поліція наполягатиме на взятті підозрюваного під варту.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей. Фура перевозила виноград та інші фрукти, в автівці перебували товариші 1990 та 1987 років народження, які їхали купувати одному з них машину. Водія-турка розшукували, бо він втік з місця пригоди. Ймовірніше за все, він заснув за кермом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд дтп аварія  
Матеріали по темі