Влада

​На будинки, мешканці яких перекривали Велику Бердичівську, виділили з бюджету Житомира 150 тис. грн

21 August 2018, 13:03

На капітальний ремонт освітлення проводки та лічильники в будинках за адресами: вул. Шевченка, 41, 43 та вул. Івана Гонти, 2 виділили 150 тис. грн.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії Житомирської міської ради 21 серпня під час внесення змін до програми розвитку житлового господарства.

«Капітальний ремонт будинків та їх конструктивних елементів, а саме: капремонт та заміна електроосвітлення, силових проводок, приладів обліку, розподільчих щитів в житлових будинках, в т.ч. виготовлення ПКД та технічної документації», - зазначається в ухваленому рішенні.

Гуманітарна комісія пропонувала доповнити цей пункт виразом «за умови створення ОСББ», але ця пропозиція не отримала необхідної кількості голосів і не була прийнята.

Нагадаємо, 31 липня 2018 жителі кількох житомирських будинків у Житомирі перекрили Велику Бердичівську через відключення від електрики. З обговорення цією ситуації розпочалося чергове засідання виконавчого комітету 1 серпня 2018. У підсумку мер оголосив догани своєму заступнику Сергію Кондратюку та управлінню муніципального розвитку, а начальника управління житлового господарства Андрія Оніщенка попросив написати заяву на звільнення. 6 серпня міський голова таки звільнив Оніщенка від виконання обов’язків начальника управління житлового господарства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада відключення перекриття  
Матеріали по темі