Влада

​Обшук у Житомирській міськраді пов'язаний із закупівлею медобладнання за бюджетні кошти, - Краснопір

21 August 2018, 18:11

20 серпня в управлінні охорони здоров’я Житомирської міськради проходили обшуки, пов’язані із закупівлею за бюджетні кошти медичного обладнання.

Інформацію про це у коментарі Житомир.info 21 серпня підтвердила профільний заступник Житомирського міського голови Вікторія Краснопір.

«Це робочі моменти. Звичайно, що закупівлі перевіряються відповідними службами, здійснюється контроль за дотриманням законодавства. Ми відкриті, ми дали всі копії документів, оригінали, які потрібно було. Далі буде тривати процес, будемо дивитися. Це пов’язано із закупівлями медичного обладнання, які були здійснені в минулому (2017) році за кошти державного і місцевого бюджетів, співфінансування. Це обладнання є, зараз воно функціонує, обслуговує хворих людей, ефективно експлуатується, я сама його бачила і спостерігала за його роботою», - розповіла Вікторія Краснопір.

Нагадаємо, у листопаді 2017 у житомирській міській лікарні №2 презентували медичну техніку, яку придбали за рахунок медичної субвенції. У січні 2018 житомирським лікарням передали обладнання на 15 млн грн.

Як звітувало управління ОЗ, впродовж 2016-2017 років для лікарень Житомира було придбано діагностичне обладнання: 3 рентгенівські апарати, 9 кольпоскопів, 2 відеоколоноскопи, відеогастроскоп дитячий, датчики до апарату ультразвукової діагностики.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року управління охорони здоров’я Житомирської міськради очолила Марія Місюрова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обшук міськрада обладнання  
Матеріали по темі