Влада

Голова облради створив депутатську робочу групу, яка вивчатиме якість ремонту доріг у Житомирській області

17 September 2018, 17:35

Голова обласної ради Володимир Ширма утворив робочу групу, яка буде вивчати якість ремонту на автошляхах Житомирської області.

Відповідне розпорядження Ширма підписав 14 вересня.

У складі робочої групи, яка створена за результатами розгляду питання «Інформація Служби автомобільних доріг у Житомирській області про хід виконання дорожніх робіт» на сесії обласної ради 26 липня, – сім депутатів облради. Голова групи – позафракційний депутат Віталій Вітусевич, члени: Юрій Бовсуновський (ВО «Свобода»), Дмитро Кропачов (ВО «Батьківщина»), Остап Маланюк (Об’єднання «Самопоміч»), Сергій Грищенко (УКРОП), Ілля Смичок (позафракційний), Олександр Чорноморець (Опозиційний блок).

«До діяльності робочої групи, у разі необхідності, залучати фахівців департаментів, управлінь, відділів облдержадміністрації та виконавчого апарату обласної ради. Робочій групі вивчити питання щодо якості проведення ремонтних робіт на автошляхах Житомирської області. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М., постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку», - зазначається у документі.

Нагадаємо, на сесії обласної ради 26 липня 2018 року депутати проголосували за направлення до Міністерства інфраструктури та Державного агентства автомобільних доріг звернення щодо звільнення керівника Служба автомобільних доріг у Житомирській області Геннадія Савченка, який проігнорував звіт перед депутатами та пішов у відпустку.

Як повідомляв Житомир.info, Міністерство інфраструктури 5 вересня інформувало, що Уряд прийняв рішення внести зміни до переліку об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення та обсягів бюджетних коштів в рамках окремих бюджетних програм, які реалізуються у 2018 році: видатки Житомирській області зменшують на 61,4 млн гривень. 12 вересня облрада ухвалила звернення до Кабінету міністрів щодо перерозподілу коштів на ремонт доріг загального користування державного значення: просить спрямувати 61,4 млн грн на виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада розпорядження робоча група дорога  
Матеріали по темі