Влада

​У Житомирі на майдані Згоди Sharikava почала працювати цілодобово без дозволу, виконком обурений

19 September 2018, 11:32

Кав’ярня на майдані Згоди, 6 почала працювати цілодобово, без відповідного дозволу Житомирського міськвиконкому.

Питання встановлення режиму роботи цього закладу розглядали на засіданні виконкому 19 вересня. Під час презентації питання членам виконкому показали фото закладу з вивіскою кав’ярні з вказаним режимом роботи 24/7.

«Вони вже працюють 24 години на добу, а ми лише зараз будемо голосувати за дозвіл?», - обурювався Віктор Потоцький.

Члени виконкому Руслан Годований та Андрій Дяченко закликали підтримати місцевий бізнес та надати дозвіл на цілодобову роботу.

«Я пропонує дозволу не давати, але дати можливість звернутися повторно», - запропонував Віктор Потоцький.

ФОП Коломієць Тетяна Валеріївна, яка є суб’єктом підприємницької діяльності на об’єкті – кав’ярня за адресою майдан Згоди, 6, - теж виступила на засіданні виконкому.

«Ми зробили помилку, що встановили дану вивіску. Але в нічний час до нас приходить молодь, вони п’ють каву, чай. Молодь відпочила і поїхала додому», - пояснила Тетяна Коломієць.

Врешті, «за» надання дозволу на цілодобовий режим роботи проголосували лише 11 членів виконкому – рішення не прийняте.

«З сьогоднішнього дня не може бути ніякого нічного режиму», - наголосила заступник мера Світлана Ольшанська, звертаючись до ФОП.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 5 вересня 2018 року з розгляду було зняте питання про цілодобовий режим роботи кав’ярні Sharikava на майдані Згоди, 6, а мер зажадав публічних вибачень власників за ситуацію з картою України без Криму на їхньому сайті. Пізніше Сухомлин зізнався, що не бачив публічного вибачення власників мережі, і назвав питання знятим.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 27 на 28 серпня представники праворадикальної громадської організації С14 розмалювали вікна кав’ярні Sharikava, яка знаходиться на Старому бульварі у Житомирі. Приводом для акції стала карта України, яка була розміщена на сайті sharikava.com.ua: житомирські активісти побачили, що на карті з локаціями кав’ярень відсутній Крим. Ввечері 28 серпня власники мережі кав’ярень Sharikava в офіційній заяві вибачилися за ситуацію з публікацією карти України без Криму. 29 серпня кілька представників організації С14 годину блокували вхід у кав’ярню Sharikava на Старому бульварі, бо хотіли поспілкуватися з власниками закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Sharikava виконком  
Матеріали по темі