Влада

Житомирський міськвиконком розглядатиме питання про цілодобову роботу комп’ютерного клубу та Sharikava на майдані Згоди

1 October 2018, 16:48

Виконавчий комітет Житомирської міської ради планує розглянути питання щодо режиму роботи комп’ютерного клубу, кав’ярні, боулінг-клубу і бару.

Проект рішення виконкому «Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира» опублікований на сайті Житомирської міськради 1 жовтня 2018 року.

«Виконавчий комітет міської ради вирішив встановити режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира згідно з додатком», – йдеться у проекті рішення виконкому.

У додатку до проекту рішення вказані адреси об’єктів та режим роботи у нічний час.

Зазначимо, що за адресою майдан Згоди, 6 у Житомирі розташований ТРЦ «Ярмарок», на першому поверсі якого працює кав’ярня Sharikava.

Нагадаємо, що 19 вересня 2018 року на засіданні виконкому розглядалося питання встановлення режиму роботи кав’ярні Sharikava на майдані Згоди, 6, яка почала працювати цілодобово, без відповідного дозволу міськвиконкому. Тоді, 19 вересня, «за» надання дозволу на цілодобовий режим роботи Sharikava проголосували лише 11 членів виконкому, тож рішення не було прийняте.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні міськвиконкому 5 вересня 2018 року з розгляду було зняте питання про цілодобовий режим роботи кав’ярні Sharikava на майдані Згоди, 6, а мер зажадав публічних вибачень власників за ситуацію з картою України без Криму на їхньому сайті. Пізніше Сухомлин зізнався, що не бачив публічного вибачення власників мережі, і назвав питання знятим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Sharikava виконком  
Матеріали по темі