Здоров'я

​УОЗ не змогло закупити послуги з реабілітації житомирських АТОвців у Центру Кузьміних і вдруге оголосило тендер

5 October 2018, 11:12

Управлінню охорони здоров’я Житомирської міської ради не вдалося в серпні 2018 року закупити послуги з реабілітації учасників АТО у громадської організації «Житомирський центр реабілітації учасників АТО» Сергія Кузьміних.

Оголошення про відміну закупівлі опубліковане 26 вересня 2018 року на ProZorro.

ГО «Житомирський центр реабілітації учасників АТО» була єдиним учасником закупівлі, оголошеної 13 серпня 2018. 20 вересня тендерний комітет визнав його переможцем торгів з умовою своєчасного надання завірених копій кількох документів.

До кінця 2018 року заклад мав надати 20 реабілітаційних процедур загальною вартістю 80 000 грн учасникам АТО з Житомира: військовослужбовцям ЗСУ, спецпризначенцям, бійцям територіальних батальйонів та Нацгвардії. Одна процедура (кінезотерапія, оздоровчий масаж, механотерапія, постізометрична релаксація м’язів, юмейхотерапія) мала складатися з 10 сеансів по 2 години кожний.

25 вересня 2018 рішення про визнання Центру реабілітації Кузьміних переможцем торгів було скасоване, а 26 вересня пропозицію відхилили.

«Пропозиція була відхилена через те, що вчасно не були подані всі необхідні документи. Наразі тендер оголошений повторно, будемо приймати пропозиції і визначати переможця», - прокоментувала Житомир.info начальник управління охорони здоров’я Житомирської міськради, голова тендерного комітету УОЗ Марія Місюрова.

Голова житомирського Центру реабілітації АТОвців Сергій Кузьміних у коментарі Житомир.info підтвердив, що дійсно, «проволочка» з документами була – через помилкову дату на довідці про відсутність заборгованості.

«Завадив такий чисто людський фактор, але ми неодмінно подаватимемося на наступний тендер і, сподіваюся, вийдемо переможцями», - сказав Сергій Кузьміних.

Нагадаємо, реабілітаційний центр Кузьміних у Житомирі запрацював на початку 2017. Тільки за два перших місяці повний курс лікування пройшли 15 людей.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 ГО «Житомирський центр реабілітації учасників АТО» просила з бюджету області майже 415 тис. грн на свою діяльність, а отримала 30 тис. грн. Зі слів засновника ГО, це покрило затрати Центру всього на місяць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО реабілітація Кузьміних  
Матеріали по темі