Місто

Для житомирського центру реабілітації учасників АТО закупили ламінат російського виробництва

19 October 2018, 14:51

У майбутньому центрі реабілітації військових та інвалідів, який роблять на базі центру вертебрології (більш відомий, як «Лісовий берег» - ред.), вкладають на підлогу ламінат російського виробництва.

Про це Житомир.info розповіли читачі, надавши на підтвердження відео, на якому видно упаковки ламінованого покриття підлоги ТОВ «Свисс Кроно», яке знаходиться в Костромській області Російської Федерації.

19 жовтня Житомир.info звертався до керівництва ТОВ «Тетерів-Будпроект», проте отримати коментар від директора Анатолія Боднюка журналістам не вдалося.


Зазначимо, що 11 жовтня на сайті Житомирської ОДА заступник губернатора Роман Щебетов розповів про те, що реконструкція центру реабілітації учасників АТО та інвалідів завершена на 95%.

Нагадаємо, в серпні 2017 року житомирська фірма «Тетерів-Будпроект», яка пов’язана з депутатом обласної ради від Блоку Петра Порошенка Анатолієм Подіком, виграла тендер на реконструкцію обласного медичного центру вертебрології і реабілітації по вул. Чуднівське шосе, 1 у Житомирі із застосуванням енергозберігаючих технологій вартістю 12,3 млн грн. 17 жовтня 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав новий договір підряду з ТОВ «Тетерів-Будпроект»: вартість реконструкції становить вже 24 млн 816 грн. 696 грн, строк виконання робіт – до 31 грудня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року голова облради Володимир Ширма говорив, що у Житомирі планують запустити обласний лікувальний центр вертебрології та реабілітації, на який з обласного бюджету та фонду регіонального розвитку буде спрямовано 13 млн грн. 28 лютого 2018 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич показав ескізи майбутнього Центру реабілітації для людей з інвалідністю та учасників АТО. 5 травня був підписаний меморандум про створення на базі обласного центру вертебрології та реабілітації «Дому ветерана».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тетерів-Будпроект центр вертебрології реконструкція ламінат  
Матеріали по темі