Місто

​Фірма дружини Розенблата побудує на Польовій у Житомирі спортивний майданчик за 2,3 млн грн

1 November 2018, 16:13

Дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» стало переможцем тендеру на реконструкцію спортивного майданчику по вул. Вітрука, 31 у Житомирі.

1 листопада замовник торгів – управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало відповідний договір з «Фаворит ОПТ» на реконструкцію спортмайданчику за 2 млн 352 тис. 968,39 грн.

За умовами підписаного договору, до кінця 2018 року фірма має реконструювати старий майданчик по Вітрука, 31. У технічному завданні передбачено будівництво і обладнання міні-футбольного поля з синтетичною травою, а також встановлення спортмайданчика з двома комплексами для воркауту, шведською стінкою, колодою «зіг-заг», паралельними та гімнастичними малими брусами. Також планується огородити майданчик та облаштувати його електроосвітленням і відеоспостереженням.

Тендер на реконструкцію спортивного майданчика по Вітрука, 31 був оголошений ще в липні 2018 року. Тоді за реконструкцію спортивного майданчика по вул. Вітрука, 31 готові були заплатити 3 млн 76 тис. 93,60 грн. Але аукціон не відбувся через відсутність достатньої кількості учасників. Тож 25 вересня управління капітального будівництва оголосило про проведення відкритих торгів вдруге.

Нагадаємо, в декларації народного депутата від Житомира Борислава Розенблата за 2017 рік зазначено, що його дружина Жанна Розенблат є кінцевим бенефіціарним власником ДП «Фаворит ОТП» АТЗТ «Фаворит».

В липні поточного року прес-служба нардепа звітував, що за ініціативи Розенблата Уряд виділив Житомиру 8 мільйонів гривень для облаштування двох спортивно-оздоровчих майданчиків та капітальної реконструкції скверу на Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира планувала у 2017 році реконструювати 10 спортивних майданчиків, на це збиралися витратити з міського бюджету більше 14 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спортмайданчик міні-поле реконструкція тендер Фаворит ОПТ УКГ  
Матеріали по темі