Влада

​До кінця року житомирському ТТУ збираються додати 27 млн грн на зарплату та електроенергію

6 November 2018, 11:19

До кінця 2018 року КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради може отримати додатково 27 млн грн на виплату зарплати та розрахунки за енергоносії.

Про цей йдеться в проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міськради «Про погодження додаткової угоди №1 до договору №1 від 31.01.2018 року про організацію здійснення перевезень пасажирів міським електричним транспортом шляхом надання трансфертів перевізнику», опублікованому 5 листопада на сайті мерії.

Цим проектом рішення міськвиконкому пропонується погодити укладання додаткової угоди до діючого договору між виконавчим комітетом та КП «Житомирське ТТУ».

«Сторони домовилися, враховуючи зростання вартості енергоносіїв та підвищення заробітної плати працівникам КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради, змінити обсяги бюджетних призначень на 2018 рік шляхом надання трансфертів перевізнику, а саме збільшити обсяг бюджетних призначень на суму 17 045 300,00 грн. (двадцять сім мільйонів вісімсот сімдесят п’ять гривень 00 копійок), - йдеться в тексті додаткової угоди, що додається до запропонованого проекту рішення виконкому.

Таким чином, загальний обсяг бюджетних призначень на ТТУ на 2018 рік має становити 91 млн 343,3 тис. гривень.

Начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міськради Михайло Грищук у коментарі Житомир.info пояснив, що вказана сума 17 млн 45,3 тис. грн – це необхідна сума на жовтень та листопад місяць, а 27 млн 875 грн – це запланований обсяг призначень необхідний до кінця року, тобто на жовтень, листопад та грудень включно.

За словами Михайла Грищука, передбачені цим проектом рішення додаткові 27 млн грн мають бути спрямовані ТТУ на виплату заробітної плати та розрахунки за електроенергію.

«Коли на початку року планувалась сума, не враховувалось зростання заробітної плати. Два місяці тому зарплата зросла, а кількість працівників там досить велика, тому виникла потреба внести зміни до існуючого договору і збільшити обсяг бюджетних призначень. Теж саме і з вартістю електроенергії, вона теж зросла», - пояснив начальник управління транспорту та зв’язку необхідність внесення змін та збільшення обсягу бюджетних призначень.

Нагадаємо, 30 жовтня начальник Житомирського ТТУ Євгеній Демчик провів екскурсію для журналістів і поскаржився депутатам на занедбаний рухомий склад

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2018 року своїм розпорядженням мер Сергій Сухомлин призначив Євгенія Демчика з 10 вересня 2018 року начальником комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ Грищук бюджет перевізник зарплата  
Матеріали по темі