Влада

Мер Житомира розпорядився припинити повноваження складу Коордради з питань бюджету участі та сформувати новий

19 November 2018, 15:39

У Житомирі припинено повноваження Координаційної ради з питань бюджету участі, формується новий склад.

Розпорядження міського голови «Про припинення повноважень складу координаційної ради з питань бюджету участі та формування нового складу» опубліковане на сайті Житомирської мерії 19 листопада 2018 року.

«Відповідно до рішення сорок другої сесії Житомирської міської ради від 8.11.2018 №1188 «Про встановлення результатів голосування за бюджет участі у 20198 році» та враховуючи заяви членів координаційної ради Пахольчук С.В., Рошка О.І., Рафальської О.П., Шевчук Н.Ф. про вихід зі складу координаційної ради: припинити повноваження діючого складу координаційної ради з питань бюджету участі», - йдеться в документі.

У розпорядженні зазначається, що управління по зв’язках з громадськість міської ради терміново має розпочати процедуру формування нового складу координаційної ради з питань бюджету участі з положеннями про бюджет участі Житомира.

Нагадаємо, 8 листопада 2018 року на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за створення нової Координаційної ради, яка має розібратися з цьогорічним бюджетом участі.

16 листопада 2018 року на сайті міської ради з’явилося оголошення про набір на формування нового складу Координаційної ради з питань бюджету участі.

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції з приводу закінчення бюджету участі 23 жовтня мер Житомира сказав, що немає іншого рішення, крім як фактично накласти вето на бюджет участі. 1 листопада мерія оприлюднила список людей, які не зареєстровані в Житомирі й голосували онлайн за проекти бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Координаційна рада розпорядження бюджет участі  
Матеріали по темі