Влада

Влада Житомира оголосила набір у нову Координаційну раду з питань бюджету участі

16 November 2018, 14:12

Житомирська влада оголосила набір на формування нового складу Координаційної ради з питань бюджету участі.

Про це 16 листопада інформує прес-служба Житомирської міської ради.

«Відповідно до рішення сорок другої сесії Житомирської міської ради від 08.11.2018 №1188 «Про встановлення результатів голосування за бюджет участі у 2018 році» оголошується набір на формування нового складу Координаційної ради з питань бюджету участі. Координаційна рада з питань бюджету участі – постійно діючий консультативно-дорадчий колегіальний орган, до складу якого входить 15 осіб, з них – 5 представників виконавчих органів ради з правом дорадчого голосу; 10 членів територіальної громади міста Житомира. Відповідно до Положення 10 членів Координаційної ради з питань бюджету участі обиратимуться конкурсною комісією з числа членів територіальної громади міста Житомира, які подали заяву на ім’я Житомирського міського голови щодо бажання представляти інтереси громади у складі Координаційної ради», - йдеться у повідомленні.

Житомирська влада запрошуємо усіх, хто бажає покращити наше місто взяти участь у формуванні нового складу Координаційної ради з питань бюджету участі.

Початок прийому заяв із додатками – 16 листопада 2018 року, завершення – 29 листопада 2018 року. Заяви із додатками приймаються у будні дні з 9.00 до 18.00 в кабінеті №103 Житомирської міської ради (окрім вихідних).

До заяви додаються:

копія сторінок паспорта із зазначенням ПІБ (повністю), дати народження, реєстрації у місті Житомирі;

контактні дані (телефон, адреса електронної пошти) та фото особи;

мотиваційний лист, у якому обов’язково зазначаються: досвід громадської діяльності; інформація про участь у партисипативному бюджетуванні (як автора проекту, члена Координаційної ради тощо).

У заяві обов’язково зазначається згода на обробку персональних даних та оприлюднення наданої інформації (окрім копії паспорта, телефону та електронної пошти). Довідки за телефоном: 48-12-19.

Нагадаємо, 8 листопада 2018 року на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за створення нової Координаційної ради, яка має розібратися з цьогорічним бюджетом участі.

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції з приводу закінчення бюджету участі 23 жовтня мер Житомира сказав, що немає іншого рішення, крім як фактично накласти вето на бюджет участі. 1 листопада мерія оприлюднила список людей, які не зареєстровані в Житомирі й голосували онлайн за проекти бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Координаційна рада бюджет участі оновлення  
Матеріали по темі