Події

У Житомирській області засудили лісника, який стріляв гумовими кулями по хлопцях у кафе та біля гімназії

12 December 2018, 10:46

Майстра лісу з міста Олевськ Житомирської області, який рік тому вчинив стрілянину гумовими кулями по місцевих жителях, засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком.

Про це 12 грудня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Під час судового розгляду справи установлено, що у серпні 2017 року 32-річний житель Олевська, майстер лісу державного лісогосподарського підприємства, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на території місцевої гімназії, з хуліганських мотивів здійснив з гладкоствольного самозарядного пістолета для відстрілу гумових куль два постріли, одним з яких спричинив неповнолітньому легкі тілесні ушкодження. У подальшому, продовжуючи свої хуліганські дії, зловмисник вже після опівночі вчинив стрілянину по групі відвідувачів у місцевому кафе, також завдавши одному з них легких тілесних ушкоджень», - інформує прес-служба.

За даними прокуратури, вироком Олевського районного суду особу визнано винною у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 296 КК України, призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років та звільнено від основного відбування покарання з іспитовим строком на 3 роки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводили слідчіслідчого відділу прокуратури Житомирської області, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, влітку 2017 року в Олевську розлючений чоловік стріляв по підлітках і відвідувачах кафе та одного з них поранив. Його дратував шум, який спричиняли неповнолітні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році в місті Овруч Житомирської області чоловік із пістолета поцілив у 15-річну дівчину через те, що та з друзями рвала вишні з дерева на прибудинковій території. 6 липня 2017 в Коростенському районі 40-річний житель райцентру поконфліктував з місцевими через риболовлю та отримав кулю в живіт, а 15 липня в райцентрі Коростишів невідомі на мотоциклі розстріляли місцевого підприємця Євгенія Дідківського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина травмат лісник прокуратура  
Матеріали по темі