Місто

У Другий інклюзивно-ресурсний центр у Житомирі набирають педагогів: є 7 претенденток

2 January 2019, 10:30

До участі у конкурсі на посади педпрацівників Другого інклюзивно-ресурсного центру в Житомирі допустили сімох представниць.

Про це 29 грудня повідомив сайт департаменту освіти Житомирської міськради.

«Перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсі на посаду педагогічних працівників комунальної установи «Другий інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради:

  • Артюх Юлія Валеріївна;
  • Андрущенко Ірина Миколаївна;
  • Баранівська Наталія Михайлівна;
  • Галіцька Леся Володимирівна;
  • Іваннікова Людмила Валеріївна;
  • Інорт Наталія Петрівна;
  • Криволапова Ольга Миколаївна», - інформує сайт департаменту.

За словами заступника директора департаменту освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко, йдеться про конкурс на посади працівників Центру – директора обрали 6 листопада 2018 року.

«Третього січня відбудеться конкурс на посади вихователів, психологів, дефектологів Другого ІРЦ. Попередньо там необхідно 5 чи 6 працівників, претенденток є 7. Відповідно до Положення Міністерства, вузькопрофільні фахівці обираються на конкурсних засадах. Це люди, які повинні будуть давати медичні та психолого-педагогічні висновки стосовно дітей з особливими потребами», - розповіла посадовець 2 січня у коментарі Житомир.info.

Зі слів Світлани Ковтуненко, конкурс на посади педагогів Першого ІРЦ пройде з 8 січня, повторний конкурс на директора Третього інклюзивно-ресурсного центру проведуть у січні 2019-го.

Нагадаємо, директоркою Другого інклюзивно-ресурсного центру обрали Шовтюк Аллу Миколаївну.

Як повідомляв Житомир.info,житомирські інклюзивно-ресурсні центри – це колишні психолого-медико-педагогічні комісії, які є окремими юридичними особами і працюватимуть з дітьми з особливими потребами. Перший ІРЦ знаходиться за адресою вул. Старий бульвар, 21 у Житомирі, на місці колишньої психолого-медико-педагогічної консультації. Другий - за адресою ЗОШ №33 (Велика Бердичівська, 52), третій – за адресою ЗОШ №14 (вул. Кибальчича, 7).

Директорів двох інклюзивно-ресурсних центрів обрали в листопаді 2018 року, третього не знайшли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інклюзія ІРЦ інклюзивно-ресурсний центр  
Матеріали по темі