Політика

У Бердичів на зустріч з президентом звозили людей з усієї Житомирської області, - ОПОРА

18 January 2019, 14:05

Спостерігачі ОПОРИ 17 січня зафіксували 13 автобусів біля будівлі міської ради в Бердичеві Житомирської області. Люди приїхали з різних районів, щоб зустрітися з президентом Петром Порошенком.

Про це повідомляє сайт громадянської мережі ОПОРА.

«Поки гарант був на полігоні, до Бердичівської міської ради почали звозити людей з області. Спостерігач ОПОРИ нарахував 13 мікроавтобусів, з яких люди йшли до муздрамтеатру на закриту зустріч. За словами спостерігача ОПОРИ, біля будівлі була охорона та поліція, всередину пускали лише по запрошеннях та паспортах. У прес-службі обласної організації партії «БПП «Солідарність» ОПОРІ заявили: «Абсолютно про це нічого не знаємо, збором людей не займалися і ніхто їх не звозив»... Як стало відомо спостерігачу ОПОРИ, до Бердичева на зустріч з Порошенком привезли людей з Олевська, Новограда-Волинського, Малина, Романова, Чуднова, Коростеня, Любара, Лугин, Овруча та Житомира», - йдеться у повідомленні.

Нижче – фото з сайту ОПОРИ:

ОПОРА нагадує, що 15 січня на Волині людей звозили автобусами на зустріч з президентом.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2019 року президент Петро Порошенко привіз Томос про автокефалію ПЦУ до житомирського Свято-Михайлівського собору, а потім поїхав на полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій біля Бердичева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Порошенко Бердичів президент ОПОРА  
Матеріали по темі