Влада

У Житомирі оголосили конкурс на посаду радника міського голови, який займатиметься питаннями корупції

12 February 2019, 17:15

У Житомирі оголосили конкурс на заміщення посади радника міського голови з питань прозорості, підзвітності та запобігання корупції, котрий працюватиме на громадських засадах.

Інформація про конкурс облікована на сайті Житомирської міської ради від 12 лютого.

«Виконавчий комітет Житомирської міської ради спільно з Антикорупційною Ініціативою Європейського Союзу в Україні (EUACI), що є найбільшою програмою підтримки Європейського Союзу у сфері боротьби з корупцією в Україні, оголошує конкурс на заміщення посади радника Житомирського міського голови з питань прозорості, підзвітності та запобігання корупції на громадських засадах», – йдеться у публікації.

Зазначається, що для участі в конкурсному відборі кандидатам потрібно надіслати на електронну адресу: zhytomyr_hr@ukraine-aci.com (в темі листа вказати: «Радник для міського голови Житомира»):

детальне резюме;

контактну інформацію не менше двох осіб, які готові надати рекомендації кандидату;

мотиваційний лист.

Термін надсилання документів: до 24 лютого 2019 року включно.

Відбір кандидатів буде відбуватись в три етапи:

Відбір на основі базових вимог до кандидатів.

Співбесіда з членами відбіркової комісії яка буде сформована за участі представників від виконавчого комітету Житомирської міської ради та представників від EUACI.

Співбесіда з міським головою учасників відібраних відбірковою комісією.

Очікується, що відібраний консультант розпочне свою роботу у березні 2019 року. Контракт укладатиметься з березня по грудень 2019 року з можливістю продовження. Консультант надаватиме послуги не менше ніж 20 робочих днів протягом календарного місяця.

З детальною інформацією про вимоги до кваліфікації та обов’язками радника міського голови можна ознайомитися за посиланням (додається).

«Для додаткових запитань щодо вакансії можна контактувати з Богданом Бойком (bboyko@ukraine-aci.com)», – пише прес-служба.

У міській раді нагадують, що 23 липня 2018 року мер підписав Меморандум про взаєморозуміння з Антикорупційною Ініціативою Європейського Союзу (EUACI).

«В Житомирі та ще чотирьох містах України в рамках проектну технічної допомоги «Антикорупційна Ініціатива Європейського Союзу», що фінансується Європейською комісією та Міністерством закордонних справ Данії (загальний бюджет проекту становить 15,84 млн. євро), упродовж 2018-2019 років будуть розроблені муніципальні плани доброчесності – плани дій, що мають зменшити рівень корупційних ризиків при прийнятті управлінських рішень в місцевих адміністраціях», – зазначають у мерії.

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2019 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив своїм радником Андрія Кучика, який є сином депутата Житомирської міської ради від Опозиційного блоку Василя Кучика. Відповідно до інформації на сайті міської ради, Андрій Кучик став дев’ятим радником мера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: радник вакансія посада  
Матеріали по темі