Місто

Житомирянину, який «забув» про доньку на 10 років, довелося заплатити 65 тис. грн аліментів та ще 35 тисяч штрафу

20 February 2019, 10:49

Працівники органів державної виконавчої служби області продовжують працювати над виконанням закону #ЧужихДітейНеБуває, знаходячи засоби впливу на кожного боржника. Цього разу під «приціл» потрапив житомирянин, який заборгував своїй донці 65 тисяч гривень аліментів.

Про це 20 лютого інформує головне територіальне управління юстиції у Житомирській області.

«Житомирянин, який на довгих 10 років забув про існування власної доньки, теж опинився під пильним «прицілом» державних виконавців. Примусові заходи, зокрема, обмеження у праві виїзду за межі України, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю, постанова про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, підштовхнули горе-батька до усвідомлення того, що із законом не пожартуєш. А коли йому працівники Богунського відділу державної виконавчої служби м. Житомир Головного територіального управління юстиції у Житомирській області нарахували ще й фінансові санкції за тривалу, понад три роки, несплату аліментів, що становить 50 відсотків від суми заборгованості, він змушений був сплатити 65 тисяч гривень основного боргу та понад 35 тисяч гривень штрафу», - йдеться у повідомленні.

За інформацією юстиції, тільки за півтора місяці нового року на користь дітей Житомирщини державні виконавці стягнули майже 34 мільйони гривень. За минулий рік понад 27 тисяч дітей отримали більше 345,5 мільйонів гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі батько двох дітей примусово сплатив заборговані аліменти, аби виїхати за кордон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: юстиція аліменти штраф  
Матеріали по темі