Події

​За фактом порушення санітарних правил у житомирській школі відкрили кримінальне провадження, - Печененко

11 March 2019, 12:40

За фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням у житомирській школі відкрили кримінальне провадження.

Про це у фейсбук 11 березня написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Минулого тижня до поліції області надійшло більше 4 тисяч 200 повідомлень, кожне десяте з них мало ознаки кримінальних правопорушень. Завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен сьомий злочин уже розкритий (…). Серед іншого – відкриття кримінального провадження за матеріалами ГУ Дердпродспоживслужби в області про спалах гострої кишкової інфекції в одній з шкіл Житомира за ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) ККУ», - інформує керівник поліції і зазначає: триває низка спеціальних досліджень щодо причин та наслідків поширення інфекції.


Нагадаємо, на кишкові розлади похворіли учні ЗОШ №28 м. Житомира: 28 лютого 2019 року батьків почали просити забирати зі школи школярів, яким стало зле на уроках. Станом на 1 березня до лікарні звернулись 11 учнів, хворих на кишкові розлади, 4 з них госпіталізували.

Як повідомляв Житомир.info, спочатку школярів даної школи відправили на карантин до 11 березня, затим обмежувальні заходи продовжили ще на день.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа ЗОШ №28 карантин інфекція Печененко  
Матеріали по темі