Місто

У Житомирі бійці ДСНС прибирали аварійні та повалені дерева з проїжджих частин на вулицях Миру та Ріхтера

16 March 2019, 12:01

Упродовж минулої доби рятувальниками Житомирської області здійснено 3 виїзди на зрізання та прибирання аварійних дерев. Роботи проводились у Житомирі, до яких було залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Про це 16 березня інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«В обласному центрі бійці ДСНС розрізали та прибрали аварійні дерева, що могли впасти на майданчик дитячого садочку №38. Бійці ДСНС за допомогою бензопили зрізали дерева та запобігли пошкодженню будівлі та травмуванню дітей. Ще рятувальники зрізали та прибрали з проїжджих частин повалені дерева на вулицях Миру та С.Ріхтера, що ускладнювали рух транспорту», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня рятувальники у Житомирі демонтували пошкоджену покрівлю з дитячого садочку №38.

Як повідомляв Житомир.info, по обіді 11 березня у Житомирі почали падати білборди: у сквері на Лятошинського рекламну конструкцію вітер «вивернув з коренем», також були повалені дерева, зірваний шифер та дорожній знак, який побив автомобіль. У Коростишеві внаслідок падіння частини покрівлі з ТЦ «Фуршет» загинула 1 особа та 1 особу госпіталізовано до лікарні. На 12-поверхівці в центрі Житомира 11 березня шквальний вітер зірвав рекламний банер, який не могла демонтувати інспекція з благоустрою. На Житомирщині внаслідок негоди, яка вирувала областю 11 березня, одна людина загинула та троє отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальники дерева  
Матеріали по темі