Місто

Житомирські виборці, які голосують з самого ранку, сподіваються, що оберуть достойного президента

31 March 2019, 11:43

З 8-ї години ранку житомиряни почали йти до виборчих дільниць, аби обрати нового президента України. У приміщеннях, де проводяться голосування, великих черг поки немає. Зокрема, станом на 9 годину ранку на виборчій дільниці №181419 дільниці в актовій залі Житомирського ліцею №25 на Малій Бердичівській, 18 проголосувало 35 виборців.

«По спискам виборців повинно проголосувати 1025 виборців. З них чотири, які будуть голосувати вдома, четверо вибули і один прибув із рішенням суду, тому у нас 1022 виборця. Станом на 9 годину ранку проголосували 35 виборців», – розповідає заступниця голови виборчої дільниці №181419 Любов Петренко.


Біля дільниці зустрічаємо перших виборців, які йдуть голосувати. Здебільшого це ті, які поспішають на роботу, та пенсіонери, котрі вирішили не гаяти часу та проголосувати вранці.

«Я завжди так рано ходжу голосувати, бо переживаю за державу, за нашу Україну. Я вже сподіваюся з 2014 року, що все буде добре, але вірю і надіюсь, що дійсно буде таки добре, бо ми - українці, ми - нація. Кінець кінцем, скільки можна, щоб було погано, нехай буде добре», – ділиться Світлана.

«Я зранку завжди ходила, по традиції. Хочеться, щоб перемогли в першому турі, щоб не було волокити. Хочеться, щоб дійсно був достойний президент у нас», – говорить пані Зоя.

«Чим раніше, тим краще, щоб увесь день був вільний потім. Сподіваємося на краще, що щось зміниться в країні», – каже Олександр.

«Ми перейшли на літній час, тому 9 година - це вже не рано. Також менше людей і є ще справи, які потрібно вирішити у вихідний день, наприклад, сходити на базар. Сподіваюсь, що Україна розцвіте з новим президентом», – відповідає Микола.

Фоторепортаж з голосування на дільниці в автодорожньому коледжі дивіться тут.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, 31 березня на території Житомирської області діє 1452 виборчі дільниці, в Житомирі – 106. Орієнтовна кількість виборців: Житомир - 166 744, область - 962 381.

Станом на 10.00 поліція вже зафіксувала 6 повідомлень про порушення на виборах у Житомирській області, в тому числі спробу винесення бюлетеня з дільниці.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня в Україні проходять вибори президента. Виборчі дільниці відкрилися о 8 ранку (за літнім часом). З перших хвилин виборів ОПОРА в Житомирській області фіксує нестачу скриньок та голосування без паспортів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори виборець дільниця  
Матеріали по темі