Влада

У Житомирській міськраді визначили переможця конкурсу на посаду начальника управління транспорту

3 April 2019, 19:19

3 квітня конкурсна комісія визначала кращого претендента на посаду начальника управління транспорту Житомирської міської ради. Чотири учасники спочатку склали письмовий іспит. Після перевірки відповідей, до співбесіди запросили лише трьох.

Під час конкурсу комісія визначила, що кращим серед претендентів є Костянтин Підпокровний. Саме його комісія і пропонуватиме Житомирському міському голові до призначення.

В цілому, разом із письмовим іспитом та співбесідами, конкурс тривав 4 години.

Подробиці та коментарі переможця конкурсу Костянтина Підпокровного дивіться тут

Нагадаємо, серед чотирьох кандидатів є колишній працівник КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Сергій Лазарєв, колишній керівник КП «Тролейбусне управління» Білоцерківської міської ради Костянтин Підпокровний, який до серпня 2013 року працював начальником управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради. Ще один претендент – Євген Древняк, який у 2018 році працював на підприємстві «Кромберг енд Шуберт» та в управлінні дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації. Четвертий претендент на посаду начальника управління – Анатолій Ковальчук, який минулого року отримував дохід від підприємницької діяльності та зарплату за основним місцем роботи в ДП «Житомирський ремонтний завод радіотехнічного обладнання "Промінь"» й виплати від Міністерства оборони України: одноразову грошову допомогу за вислугу років та при отриманні інвалідності 2 групи.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення з 31 січня 2019 року Грищука Михайла Володимировича, начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за власним бажанням. 1 лютого на сайті ТТУ з’явилося звернення профспілкового комітету комунального підприємства до мера з проханням не звільняти Грищука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс управління транспорту Підпокровний  
Матеріали по темі