Місто

До переліку житомирських вулиць, які в 2019 році збираються капітально відремонтувати, додали ще дві

3 April 2019, 10:36

До переліку з 9 житомирських вулиць, які в 2019 році капітально відремонтують, додали ще одну вулицю і майдан.

Проект рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.02.2019 №140 «Про затвердження переліку капітального ремонту, реконструкції об’єктів благоустрою на 2019 рік» 3 квітня одноголосно підтримали всі 20 присутніх членів Житомирського міськвиконкому.

Для підвищення транспортно-експлуатаційних якостей доріг, з метою забезпечення утримання об’єктів благоустрою в належному технічному стані шляхом виконання необхідних робіт з їх капітального ремонту, до об’єктів капітального ремонту та реконструкції додали майдан Короленка та дорожнє покриття вулиці Велика Бердичівська (від бульвару Старого до вулиці Довженка).

Доповідав по цьому питанню, яке було додатковим, начальник управління комунального господарства Житомирської міськради Олександр Марцун.

«Маємо прийняти це рішення, щоб можна було замовити вже зараз проектно-кошторисну документацію по капремонту даних двох об’єктів», - сказав Марцун.

Таким чином, у списку на капремонт у 2019 році – вже 11 вулиць:


Скріншот з додатку до проекту рішення

Нагадаємо, перелік капітального ремонту, реконструкції об’єктів благоустрою на 2019 рік затвердили на позачерговому виконкомі Житомирської міськради 22 лютого 2019 року. Тоді мер Житомира закликав членів виконкому підтримати питання капремонту, щоб завчасно оголосити тендери, а не ремонтувати дороги як завжди, восени.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 мер Житомира розповідав, що для якісного ремонту міських вулиць треба залучати іноземні компанії, які приїздять з власними асфальтними заводами, але, оскільки їх не цікавлять дрібні замовлення, треба об'єднуватися з областю. Зі слів заступника мера Житомира Дмитра Ткачука, рівень ямковості на міських дорогах «шалений», тому дорожники вийшли на латання вже в лютому. 7 лютого 2019 мер показав, як латають дороги на центральних вулицях міста. 19 лютого житомирські дорожники гарячим асфальтом латали ями на Великій Бердичівській, Східній і Жуйка. Капітальний ремонт вулиці Параджанова у Житомирі розпочали восени 2018 року та продовжили в березні 2019.

Капітальний ремонт чотирьох житомирських вулиць (Великої Бердичівської від майдану Соборного до бульвару Старого, Кооперативної, Дачної і Вересівського шляху від автодороги Київ-Чоп до вулиці Саєнка) збираються передати управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА як розпоряднику коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт виконком  
Матеріали по темі