Влада

Від 6500 грн: влада Житомирської області хоче затвердити вартість «бюджетних» путівок в місцеві табори

22 April 2019, 11:57

Облрада збирається встановити граничну вартість путівок у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Житомирської області.

Відповідний проект рішення опублікували 22 квітня на сайті Житомирської облради.

Відповідно до ряду документів та враховуючи рекомендації постійних комісій облради з гуманітарних питань, питань бюджету і комунальної власності депутати облради спробують встановити граничну вартість путівки у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Житомирської області тривалістю не менше 21 дня:

- у дитячі заклади оздоровлення та відпочинку - 6 500,00 грн;

- у дитячі оздоровчі заклади санаторного типу – 8 400,00 грн.

Розробником проекту рішення є департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської обласної державної адміністрації.

Станом на 22 квітня на сайті облради немає дати проведення чергової сесії депутатів.

Нагадаємо, у 2019 році за 10,5 млн грн з обласного бюджету хочуть оздоровити майже 1,6 тисячі дітей у 6 таборах Житомирської області. Більшість таборів планують розпочати роботу у травні, буде по 4-6 змін від 14 до 21 дня кожна.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році в Житомирській області працювало 11 оздоровчих таборів – на 3 менше, ніж рік тому. Фахівці вирахували, що за 1 зміну в дитячих закладах оздоровлення Житомирської області середній показник оздоровлення склав 78%.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: табір оздоровлення відпочинок облрада  
Матеріали по темі