Місто

​У Житомирі за 2 млн грн збираються вкласти плитку на тротуарі поряд з оновленим сквером на Лятошинського

10 May 2019, 16:06

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради проводить тендер на капітальний ремонт тротуарів по вулиці Небесної сотні та вулиці Лятошинського.

За даними ресурсу ProZorrо, відповідний тендер управління капітального будівництва оголосило 10 травня. Капітальний ремонт тротуарів мають провести на ділянці від вулиці Небесної сотні, 15 до вулиці Лятошинського (до межі виконання робіт у сквері).

За умовами тендерної документації, впродовж літа планується розібрати асфальтобетонне покриття та стару плитку, замість чого вкласти дрібнорозмірні фігурні елементи мощення на площі майже 1200 кв.м., також планується використати 77 кв.м. тактильної плитки. Крім того, в рамках запланованого капітального ремонту тротуарів, мають встановити гранітні бортові камені, бетонні поребрики для зелених зон, улаштувати стики асфальтобетонного покриття з тротуарною плиткою.

Очікувана вартість закупівлі становить 2 млн 137,5 тис. грн.

Тендерні пропозиції приймаються до кінця травня, а вже 3 червня має відбутися аукціон.

Нагадаємо, львівська компанія ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», з якою судилась Житомирська міська рада, навесні 2019 року продовжила реконструкцію тротуарів: нині триває ремонт тротуарів по вулиці Великій Бердичівській від майдану Соборного до Старого бульвару.

Квітневий фоторепортаж про тротуарну плитку в Житомирі, яку вкладають впродовж останніх трьох років, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, на розі вулиць Небесної сотні та Лятошинського завершується реконструкція скверу, за яку підрядник ТОВ «АртХаус» має отримати майже 5 млн грн. У сквері вже посадили декоративні дерева та встановили оригінальні лавки. Фоторепортаж з весняного скверу на Лятошинського дивіться тут.

У листопаді 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов показав ескізи громадського простору на розі вулиць Київської та Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер тротуар плитка Лятошинського  
Матеріали по темі